Palvelut ja hinnat

Huoltotyöt

Kun autosi tarvitsee ammattimaista huoltoa tuo se meille. Me korjaamme vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla kaikki henkilö- ja pakettiautojen merkit ja mallit. Vaikeammatkin huoltotyöt onnistuvat meiltä varmasti, eikä mikään auton huoltotyö oli liian suuri tai pieni meille tehtäväksi. Kun ammattimies hoitaa kaikki autosi huoltotyöt kerralla kuntoon, autosi käyttöikä pitenee ja auton arvo säilyy pidempään. Huoltotöissä käytämme varaosina aina laadukkaita, alkuperäistä vastaavia merkkiosia. Meiltä hoituvat myös kaikki autojen huoltoihin ja korjauksiin liittyvät hitsaustyöt vuosien kokemuksella. Huoltotöissään liikkeemme käyttää pääsääntöisesti Helix ja Champion -merkkisiä, laadukkaita öljyjä.

Huoltotöiden tuntihinta 71€

Öljynvaihto 25€

Meiltä saat myös tarvittaessa auton vikakoodin lukupalvelun hintaan 30€

Meiltä saat myös auton ilmastoinnin huollon hintaan 49€ (kaasu veloitetaan erikseen). Lue lisää ilmastointihuollosta palvelun omalta sivulta.

 

Korjaukset

Korjaamme autot merkistä ja mallista riippumatta. Olipa vika missä hyvänsä; moottorissa, vaihteistossa, kytkimessä, tai missä muualla tahansa, niin me kyllä löydämme sen ja korjaamme. Niin pienet kuin suuretkin korjaukset sujuvat meiltä yhtälailla. Kaikki korjauksemme hoitaa pitkän työkokemuksen omaava ammattilainen ja työn jälki on varmasti siistiä ja luotettavaa. Meiltä hoituvat myös kaikki autojen huoltoihin ja korjauksiin liittyvät hitsaustyöt vuosien kokemuksella.

Korjaustöiden tuntihinta 71€

Meiltä saat myös auton vikakoodin lukupalvelun tarvittaessa hintaan 30€

 

Nelipyöräsuuntaus

Hoidamme autosi pyörien ohjauskulman kuntoon nelipyöräsuuntauksella. Ohjauskulmien mittaus ja säätö hoituvat meiltä ammattimiehen tekemänä nopeasti, edullisesti ja ennen kaikkea luotettavasti.

Nelipyöräsuuntauksen tarkistus 50€
Säätö tuntityönä hintaan 71€ tunti
 

Ilmastointihuolto

Kun autosi ilmastointi kaipaa huoltoa löytyy apu meiltä. Ammattilaisten huoltama ilmastointi varmistaa että autossa ei tarvitse hikoilla kesäkuumallakaan. Meiltä saat ilmastoinnin huollon kilpailukykyiseen hintaan joko erikseen tai osana auton muita huoltotöitä.
Meiltä löytyy kattava osaaminen myös autojen Webasto- ja Eberi–huoltoihin, korjauksiin ja asennuksiin.

Ilmastointihuolto 49€ (Kaasu veloitetaan erikseen)
 

Rengasmyynti, rengashotelli ja muut rengastyöt

Olipa sinulla tarvetta sitten uusille kesä- tai talvirenkaille, meiltä löydä molemmat kilpailukykyiseen hintaan. Tarjoamme kaikki huippumerkit.
Hoidamme tietysti myös renkaiden asennukset ja renkaanvaihdot nopeasti ja sujuvasti. Kaikkiin renkaanvaihtoihimme sisältyy pesu. Rengashotelli palveluumme sisältyy renkaiden pesu liuotinaineilla.
Meiltä saat myös renkaiden vannetyöt aina 13” alkaen 22” asti ja kaiken siltä väliltä. Katso kiinteät vannetöiden hinnat alapuolelta.

Renkaanvaihdot 30€ → sis. pesu 
Rengashotelli → kausi 60€, sis. pesun ja renkaiden vaihdon

Vannetyöt:

Peltivanne: 60€
Alumiinivanne: 70€

Pakokaasutestit

Me suoritamme pakokaasumittaukset bensa- ja diesel-autoihin luotettavasti ja edullisesti. Mittauslaitteina meillä on käytössämme laadukkaat Bosch -yleistesteri ja VAG -diagnostiikkalaite. Meiltä saat myös OBD -testit bensa-autoille.

Diesel-auton pakokaasutesti 25€
Bensa-auton pakokaasutesti 15€
OBD -testi bensa-autolle 5€

 

Tohmajärvi Autohuolto Fixus 

Fixus-korjaamo

Fixus-ketju on syntynyt alan tunnetuimpiin kuuluvan autovaraosien ja 
-tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy:n sekä sen pitkäaikaisten kumppaneiden yhteistyön tuloksena vuonna 2005

Lue lisää